Infopol/Xpo112 van 2 tot 4 april

Noodcentrale 112
Civiele Bescherming
Brandweer
Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 vindt in de hallen 1, 2 & 6 van Kortrijk Xpo INFOPOL | XPO112 plaats, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten, urgentiediensten en rampenbestrijding.

Op de XPO112 worden de diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, ongeval, brand of andere dringende interventie. De Algemene Directie Civiele Veiligheid zal er ook dit jaar met een stand aanwezig zijn om op de vragen van de hulpverleners te beantwoorden over bv nieuwe regelgeving, materiaal en technologieën, rekrutering.... Het volledig programma met korte inhoud van de seminars en info over de sprekers vind je op de website www.infopol-xpo112.be.

De vakbeurs is enkel toegankelijk voor professionele bezoekers die van de organisatie een uitnodigingskaart met een unieke code waarmee de bezoekers zich op de website registreren. Onder andere alle brandweerzones in België hebben een uitnodiging gekregen, gericht aan de brandweercommandant. Na de registratie op de website krijgt iedereen die zich inschrijft een bevestigingsmail met in bijlage het gratis toegangsbewijs dat u moet meebrengen naar de beurs.