“Geen gezever”: meer dan 400 partners krijgen promotiemateriaal

Noodcentrale 112
Informatiecampagne
In juli zullen de pakketjes voor de infocampagne “geen gezever” verspreid worden naar de noodcentrales. Eind juni hebben alle 408 partners die zich vorig jaar ingeschreven hebben voor de infocampagne al het voorziene promotiemateriaal voor deze campagne ontvangen.

Zij hebben vorige zomer de tekst en de banners gepubliceerd om het aantal nodeloze oproepen naar de noodcentrales te doen dalen. Door het invoeren van extra regels op de overheidsopdrachten eind vorig jaar in het kader van de budgettaire beperkingen, heeft het project vertraging opgelopen en kunnen we het promotiemateriaal nu pas opsturen.

Elke noodcentrale ontvangt:

  • Affiches (A2) om omhoog te hangen op zichtbare plaatsen in de noodcentrale
  • Flyerstickers (elektrostatische stickers die telkens opnieuw aangebracht kunnen worden op om het even welk oppervlak) om ter beschikking te stellen van bezoekers.
  • Tien sticky screen cleaners per calltaker of operator (zelfklevend microvezeldoekje om je GSM mee schoon te vegen) om uit te delen aan vrienden, familie of kennissen.

We willen ons graag excuseren voor de opgelopen vertraging en hopen dat jullie ook dit jaar met evenveel enthousiasme aan onze campagne zullen meewerken. De tekst, het logo en de banners staan nog steeds op: http://www.ibz.be/campagne112. Hier kan je ook de pdf vinden van de affiche en de flyer.